Quadient @ Sign2Com 2021

19 zondag Sep 2021 to 21 dinsdag Sep 2021
Stand 488
Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België
Belgium

Quadient Graphics neemt deel aan de Sign2Com vakbeurs voor signage en visuele communicatie van zondag 19 september t.e.m. dinsdag 21 september 2021 in de Kortrijk Xpo.
U zal ons vinden op stand 488.

Met een hele reeks toestellen van Roland, SEFA en Royal Sovereign te zien op onze stand, zullen we u een kijk kunnen geven in de wereld van sublimatie-, UV- en Ecosolvent-printing. Bovendien zijn we in de mogelijkheid om u voor al deze toestellen een live demonstratie te geven zodat u alles in actie kan zien en onze experts u van info en advies kunnen voorzien.

Meer nog, Quadient Graphics heeft een uniek aanbod dat alle elementen nodig voor de optimale sublimatie onder één dak brengt. Wij hebben voor u de totaaloplossing voor sublimatie! Deze combinatie wordt exclusief door onze Graphics afdeling verdeeld. Een allesomvattend gamma met producten van 3 wereldbefaamde spelers in de digitale printwereld: Roland grootformaatprinters voor sublimatie, Sefa hittepersen én Chromaluxe en Unisub, de toonaangevende merken van sublimatiemedia. Ontdek de mogelijkheden van sublimatie op onze stand tijdens Sign2Com!

Een startend bedrijf of een gevestigde onderneming... Quadient Graphics heeft alles in huis om uw all-round partner in de grafimedia-, print- en signindustrie te zijn!
Niet enkel heeft Quadient Graphics een kwalitatief productaanbod voor uw grafische dienstverlening in huis maar staan wij ook garant voor advies, begeleiding en service op maat van uw bedrijf. Zo krijgt u meer dan de standaardaanpak, maar ook een kwalitatieve totaaloplossing.

Tijdens Sign2Com zullen zowel onze Belgische als Nederlandse collega’s voor u ter beschikking staan. Kom gerust langs om met onze experts te spreken en onze toestellen in actie te zien.

Ontdek Sign2Com en schrijf u gratis in voor dit vakevent via deze registratielink en de ‘QUAD2021’ uitnodigingscode.