Roland VersaUV LEF2-300D/300/200

De LEF2-serie is eenvoudig te bedienen en zit boordevol functies. De LEF2-serie maakt het mogelijk om rechtstreeks te printen op een groot aantal materialen en objecten tot 100 mm dik - en zorgt daarbij voor verbluffende kleuren, realistische texturen en stijlvolle reliëfeffecten. Kies de LEF2-200 (508mm b x 330mm l) voor veelzijdige productpersonalisatie. Kies de LEF2-300 (770mm b x 330mm l) voor personalisatie op grote schaal.

Snel, on-demand printen op één of meerdere rigide producten!

De Roland VersaUV LEF2 serie verlegt de grenzen van wat er mogelijk is met print, en voegt waarde toe aan kant-en-klare items door ze te transformeren in unieke, gepersonaliseerde stukken. Personaliseer kleine en middelgrote artikelen op aanvraag door middel van corporate branding en coole graphics - van afzonderlijke artikelen tot grotere aantallen. Personaliseer een enorm scala aan winstgevende artikelen zoals power banks, smartphonehoezen, laptop covers, promotieartikelen, prototypes, souvenirs, pennen, borden, gepersonaliseerde prijzen, geschenkartikelen, kaarten en nog veel meer. Met een hoogtetolerantie van 2 mm kunt u ook op gebogen en onregelmatige vormen printen, terwijl u dankzij een optionele roterende as zelfs flessen en andere cilindrische voorwerpen heel eenvoudig kunt bedrukken.

Direct printen op een breed scala aan media!

Direct printen op een breed scala aan media!

Met de VersaUV LEF2 Serie-technologie kunt u op een efficiënte en eenvoudige wijze verbluffende, hoogwaardige foto's, afbeeldingen en zeer gedetailleerde teksten op bijna alle substraten printen. Direct uithardende Roland ECO-UV inkten - inclusief witte en glanzende opties - zijn compatibel met een reeks harde en zachte materialen, zoals PVC en kunststof, acryl, canvas, hout, leer, aluminium, metalen, glas en stof. Media tot 100 mm dik kunnen worden geladen en een vacuümtafel houdt dunne en lastig te hanteren media stevig op hun plaats.
Voel de kleur met glanzende ECO-UV-inkt!

Voel de kleur met glanzende ECO-UV-inkt!

Print glanzende of matte afwerkingen, realistische texturen of 3D reliëfeffecten om een onweerstaanbare nieuwe dimensie van "touch and colour" toe te voegen. Maak uw eigen speciale afwerkingen of kies uit 72 kant-en-klare textuurpatronen in onze Roland Texture System Library.
UV-aanpassing met meer gemak en efficiëntie!

UV-aanpassing met meer gemak en efficiëntie!

De VersaUV LEF2-serie is volledig voorzien van geavanceerde functies om de bediening te vereenvoudigen en het printen nog sneller te maken. Tijdens het printen is de printer volledig ingekapseld, en draait het toestel schoon en koel dankzij de energiezuinige UV-LED-lampen en zelfwerkende inktfuncties. De LEF2 biedt veel nieuwe functies om uw printproces te stroomlijnen.
UV-lampen met lange levensduur!

UV-lampen met lange levensduur!

De LEF2-serie gebruikt LED-lampen voor UV-uitharding die tot tien keer langer meegaan dan conventionele UV-lampen en die in een oogwenk aan of uit geschakeld kunnen worden, zodat u kunt genieten van echte on-demand productie zonder de typische opwarmtijd. Bovendien schakelt de LEF2 automatisch in spaarstand wanneer deze gedurende een langere periode niet wordt gebruikt.
Hoge betrouwbaarheid en veiligheid!

Hoge betrouwbaarheid en veiligheid!

Verwijder alle resterende inkt op uw printkoppen met de Head Refresher functie, die het printkopoppervlak reinigt om de machine in perfecte toestand te houden en de kostenefficiëntie van de inkt te handhaven. Minimaliseer de downtime in het onwaarschijnlijke geval van een verstopte printkop - met de nieuwe Nozzle Mask-functie kunt u gewoon blijven printen met de helft van de printkop. De luchtdichte afdekking beschermt de operator tegen UV-licht en voorkomt dat stof zich tijdens het printen op het oppervlak van het materiaal vastzet.

Specificaties van de Roland VersaUV LEF2-300D/300/200

Printtechnologie

Piëzo-ink-jet methode

Printbreedte en -lengte

LEF2-300D: Max. 770 (b) x 330 mm (l) x 20 mm (h)

LEF2-300: Max. 770 (b) x 330 mm (l) x 10 mm (h)

LEF2-200: Max. 508 (b) x 330 mm (l) x 10 mm (h)

Inkt

Type LEF2-300D/300: ECO-UV (EUV4) 220 cc cartridge, ECO-UV (EUV4) 500 cc cartridge (witte inkt is niet beschikbaar in 500 cc cartridges)

Type LEF2-200: ECO-UV (EUV, EUV4) 220 cc cartridge
Kleuren LEF2-300D/300: Zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en glanzend x 2); zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en glanzend) en primer

Kleuren LEF2-200: Vijf kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit x 2); vijf kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en glanzend); zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en glanzend)

Afmetingen

LEF2-300D/300: 1.560 (B) × 955 (D) × 676 (H) mm. Met bevestigde inktcassettehouder 1.866 (B) × 955 (D) × 676 mm (H)

LEF2-200: 1.202 (B) × 962 (D) × 549 (H) mm

Printresolutie

Max. 1440 dpi

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...