Kleine Roland, gave functies

Voor een compact product in zijn prijscategorie en klasse heeft de STIKA veel gave functies die het echt uniek maken. Met de meegeleverde CutStudio-software kunnen gebruikers tot 64 ontwerpen gebruiken in de tiling-functie en afgedrukte beelden contoursnijden met een eenvoudige printregistratiefunctie. De snijplotter beschikt ook over een eenvoudige USB-aansluiting en een hendel om het werkblad goed te schikken voor het verwerken van een breed scala aan media.

Eenvoudig en leuk om te gebruiken

Professioneel uitziende afbeeldingen maken is een fluitje van een cent met de STIKA. Ontwerp gewoon uw afbeeldingen met de meegeleverde Roland CutStudio-software, verwijder het overtollige vinyl, en pas ze toe. Zo eenvoudig is het. U kunt zelfs afgedrukte afbeeldingen contoursnijden met uw desktopprinter en de STIKA-driver. Met een handige USB-poort, net zoals bij gewone desktopprinters, biedt de STIKA plug-and-play mogelijkheden voor zowel Mac als pc-systemen. USB meegeleverd.

De CutStudio software wordt meegeleverd

De CutStudio software wordt meegeleverd

Elke STIKA wordt geleverd met Roland CutStudio. Met deze krachtige ontwerpsoftware kunt u afbeeldingen reduceren, herpositioneren, roteren, tilen en spiegelen. Het vergroot afbeeldingen die er even scherp uitzien als in de originele grootte en het snijdt TrueType-lettertypes zonder ze vooraf naar vectorformaat om te zetten. CutStudio ondersteunt BMP, JPG, STX, AI en EPS bestandformaten. Plugins voor Adobe Illustrator (Mac en PC) en Corel Draw (PC) worden ook meegeleverd.
Gewoon printen en dan snijden

Gewoon printen en dan snijden

De STIKA desktop snijplotter kan niet alleen worden gebruikt om vinyl en andere materialen te snijden, maar ook als een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing om afgedrukte afbeeldingen uit te snijden. Gebruikers printen registratiemerken met hun desktopprinter, laden de gedrukte afbeelding in de STIKA en versturen dan het bestand naar de STIKA om de afbeeldingen uit te snijden.
Gebruik een scala aan sjablonen en materialen

Gebruik een scala aan sjablonen en materialen

Vinyl Transfermaterialen Sjabloonfolie Etsmateriaal

Specificaties van de snijplotter GR-serie

Maximaal snijgebied
<p><strong>Mechanisme&nbsp;</strong>:&nbsp;Aandrijfmethode Mediadoorvoermechanisme / Digitaal gestuurde servomotor<br /> <strong>Aanvaardbare materiaalbreedte :&nbsp;</strong>Max. 1,802 mm (70 in.) (GR-640)<br /> <strong>Maximaal snijgebied :&nbsp;</strong>Breedte: 1,651 mm (65 in.) Lengte: 25 m (984 in.) (GR-640)</p>
Resolutie
<p><strong>Mechanische resolutie:&nbsp;</strong>0,005 mm/stap<br /> <strong>Softwareresolutie :&nbsp;</strong>0,025 mm/stap</p>
Afmetingen

Dimensies met stand : 2,165 mm (B) x 740 mm (D) x 1,190 mm (H)
Gewicht met stand: 93.5 kg

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

Deze technologie zorgt ervoor dat u kunt snijde...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...