Roland BT-12. Ontdek opwindende nieuwe mogelijkheden voor de detailhandel

Met zijn snelle, veelzijdige on-demand productie is de VersaSTUDIO BT-12 de ideale oplossing voor het creëren van een succesvolle Etsy-winkel of andere online shop. Dankzij het compacte design is hij ook een handige keuze voor gebruik in kiosken, musea, fotostudio's, dierenspeciaalzaken, souvenirwinkels, sportwinkels en vele andere retailomgevingen. Bied personalisatie terwijl klanten wachten om de unieke producten te maken die ze echt willen. Personalisatie vanaf uw desktop Met de VersaSTUDIO BT-12 kunt u direct op katoen en katoenmixen printen. Print full colour foto's of andere afbeeldingen direct op T-shirts, draagtassen, interieurdecoratie en nog veel meer om hoogwaardige, gepersonaliseerde goederen en specialiteiten te produceren.

 

De VersaSTUDIO BT-12 desktop direct-to-garment printer is perfect voor kleine winkels en tijdelijke ruimtes, zodat gebruikers met een betaalbaar initiële investering hun gepersonaliseerde printactiviteiten kunnen opstarten.

Eenvoudige en veilige bediening

De VersaSTUDIO BT-12 is ontworpen om krachtig en gebruiksvriendelijk te zijn op elk ervaringsniveau. Iedereen kan gemakkelijk originele producten van uitzonderlijke kwaliteit maken zonder speciale vaardigheden, training of bekendheid met printen. De optionele HB-12 finisher van het cassette-type fixeert de inkt veilig in de stof en voorkomt blootstelling aan hoge temperaturen, zodat hij zelfs in winkelomgevingen gebruikt kan worden.

Eenvoudig te gebruiken ontwerpsoftware

De VersaSTUDIO BT-12 wordt geleverd met Roland ontwerpsoftware, waarmee iedereen coole ontwerpen kan maken om te printen op T-shirts en andere kleding. Eenvoudige bedieningsschermen maken het importeren en bewerken van afbeeldingen eenvoudig en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. Afbeeldingen kunnen ook worden vastgelegd en geïmporteerd van smartphones, zodat u moeiteloos originele ontwerpen kunt maken.

 

Printresolutie (dpi)
  • 600 x 600 dpi
  • 1.200 x 1.200 dpi
Bedrukbaar gebied
  • A4-standaard lade 291 × 204 mm (11,5 × 8,0 inch)
  • (optioneel) A5 lade 204 × 142 mm (8,0 × 5,6 inch)
Droog- en uithardmodus
  • Gebruik van optionele HB12 (optionele finisher)
  • Gebruik van een externe warmtepers
Bedrukbaar kledingtype
  • Stof: 50 tot 100 % katoen
  • Dikte van de stof: 4 mm (0,16 inches)