Roland TrueVIS AP-640

TrueVIS Resininkt
De sterk geconcentreerde kleurpigmentatie maakt een zwaardere verzadiging mogelijk dan conventionele resininkten voor een optimale impact op papier, stof, canvas, behang, niet-PVC-materialen en andere media.
 
 
Roland DG Connect App
Krijg een gedetailleerd inzicht in uw gehele printbewerking terwijl u uw apparaat optimaal laat presteren met een gebruiksvriendelijke app die speciaal is ontworpen om naadloos te integreren met uw apparaat. Verminder de stilstandtijd en verbeter de efficiëntie met een assistent voor machinebewaking die in volledige harmonie met uw toestel werkt.

Doe meer met resinprinten

De TrueVIS AP-640 herdefinieert resinprinten rmet hoge kleurverzadiging op een breed scala aan materialen. Het beschikt over nieuwe TrueVIS-resininkt en geavanceerde machinefuncties om de kleurreproductie te optimaliseren en uw graphics uit te breiden met een breed scala aan toepassingen.

Variable Dot Printing

Variable Dot Printing

Profiteer van honderden speciale, mediaspecifieke printprofielen die het optimale inktvolume en de droogtemperatuur regelen. Een optimizer bereidt het mediaoppervlak voor, wat de vorming van nauwkeurige stippen mogelijk maakt, terwijl de variabele dot control-technologie een ongeëvenaarde beeldkwaliteit creëert die nog nooit eerder in een resininktprinter werd gezien.
Dual Staggered printkoppen voor resininkten

Dual Staggered printkoppen voor resininkten

Printkoppen zijn gerangschikt in een dubbele, verspringende formatie met een optimizer printkop die het mediaoppervlak voorbereidt voor de CMYK-printkop. Hierdoor kunnen inktdruppels een fijnere stip vormen, wat resulteert in nauwkeurigere kleuren en afbeeldingen.
Lage bedrijfskosten

Lage bedrijfskosten

Sneldrogende resininkten stellen u in staat om meer output te produceren met minder inkt, waardoor de bedrijfskosten effectief worden verlaagd.
Onmiddellijk droog

Onmiddellijk droog

Dankzij de ingebouwde verwarmingseenheid is de droogtijd praktisch geëlimineerd.

Specificaties van de VF2-640

Printtechnologie

Piëzo-inkjet printer met een resolutie tot 1200dpi

Media

Breedte: 259 mm tot 1.625 mm.
Dikte voor printen: Maximaal 1,0 mm met liner

Printbreedte

Maximum printbreedte van 1.615mm.

Inktcassettes

Type: Resin inkt 700 ml zak

Mogelijke kleuren-configuraties:

  • Vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart)

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

Roland TrueVIS, de machine waarmee talloze bedr...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...