Grootformaat Inktjet Printer/Snijplotters TrueVIS VG2-series

Met meer dan 40 spannende verbeteringen vergeleken met de vorige bekroonde VG-serie zijn TrueVIS VG2-printers/snijplotters ontworpen om te voldoen aan de kwaliteits- en productievereisten van de meest veeleisende moderne printprofessional, met prints die in slechts 6 uur* kunnen worden afgewerkt. Met nieuwe TR2-inkt met oranje en nieuwe kleurmanagement presets voor superieure kleurreproductie, biedt de VG2 toonaangevende print- en snijnauwkeurigheid met slimme nieuwe geautomatiseerde aandrukrollen. Bovendien zijn de prints gecertificeerd voor kwaliteit en betrouwbaarheid door 3MTM en AveryTM. Overtref de verwachtingen van uw klanten. Versla uw concurrentie. Vertrouw uw instinct - kies voor TrueVIS VG2.
Met de TrueVIS VG2 combineert u schitterende en natuurlijke kleuren, verhoogde Print & Cut-nauwkeurigheid en meer machine-efficiëntie om uw grafische elementen naar een hoger niveau te tillen. Produceer dynamische stickers en etiketten, briljante banners, opvallende borden, levendige voertuigfolie - en nog veel meer.

Een nieuwe generatie TrueVIS TR2 inkt

Naast zeven kleuren (CMYKLcLmLk) plus wit, bevat de nieuwe TR2-inkt ook Oranje, waardoor het kleurengamma breder wordt en de grafische elementen een echte impact en een hoge zichtbaarheid krijgen. Voor nog diepere kleuren is een nieuwe Multiprocess Color Function ontwikkeld, zodat in alle bestandstypen oranje inkt kan worden gebruikt als proceskleur of spot als specifieke kleuraanpassing vereist is. Bovendien is het nu mogelijk om afbeeldingen te printen en vervolgens te lamineren in slechts 6 uur*voor installatie op dezelfde dag.

 

Verbazingwekkend snelle turnaround voor een competitieve voorsprong

Verbazingwekkend snelle turnaround voor een competitieve voorsprong

Printen en vervolgens lamineren in slechts 6 uur - met de TrueVIS VG2 kunt u nog dezelfde dag printen, lamineren en aanbrengen, met de garantie van kwaliteit en een betrouwbare installatie.*
Onovertroffen print- en snijnauwkeurigheid

Onovertroffen print- en snijnauwkeurigheid

Een groot aantal verbeteringen verhogen de print- en snijnauwkeurigheid voor echte onbeheerde productie met de VG2. • Nieuwe snijteken-opties voor het snijden van gelamineerde prints of grote series van prints en snijprints • Nieuw ontworpen middelste aandrukrollen gaan automatisch omhoog voordat het snijproces wordt gestart • Een nieuwe opname-eenheid ondersteunt twee modi, afhankelijk van het gekozen type media, waardoor de opnamestabiliteit voor soepele postprocessen wordt gewaarborgd.
Krachtige productiviteit

Krachtige productiviteit

Het verfijnde ontwerp, de volgorde van de jobs, de softwarefuncties, het bedieningspaneel en de onderhoudsprocedures bieden een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Specificiteiten van de VG2-540/640

Printtechnologie

Printer met ingebouwde snijfunctie beschikbaar in breedtes van 64” (1625 mm) en 54” (1371 mm).

Media

Breedte: 275 mm tot 1625 mm.
Dikte voor printen : Maximaal 1,0 mm met schutblad, voor het printen.
Dikte voor snijden : Maximum 0,4 mm met schutblad en 0,22 mm zonder schutblad, voor het snijden.

Print-/ snijbreedte

Maximum 1.600 mm voor de VG2-640 en maximum 1.346 mm voor de VG2-540.

Inktcassettes

Type: TrueVIS INK TR2 500 cc zak (wit 250 cc)
Kleuren: Acht kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta, licht zwart en wit); Acht kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta, licht zwart en oranje); Vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart)

Snijsnelheid

Van 10 tot 300 mm/s

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

De nieuwe SG2 serie is beschikbaar in 3 modelle...

Unieke inktset. Ongeëvenaard kleurengamma. Verb...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...