Quadient. Want verbondenheid is belangrijk.

ONS DOEL

De verbondenheid tussen mensen en wat voor eenieder van belang is, vereenvoudigen en helpen coördineren.

ONZE VISIE

De drijvende kracht zijn achter 's werelds meest betekenisvolle klantervaringen.

ONZE MISSIE

Samen richten we ons op het leveren van oplossingen die relevante, persoonlijke interactie creëren.

Because connections matter.*
* Want verbondenheid telt.

Voor alle bedrijven – klein of groot, lokaal of wereldwijd – is elke interactie met de klant van cruciaal belang.

Quadient is de drijvende kracht achter 's werelds meest betekenisvolle klantervaringen. Wij helpen organisaties een uitzonderlijke ervaring te bieden door ons te concentreren op vier belangrijke oplossingsgebieden:

Klantenservicebeheer

Customer Experience Management

Voor bedrijven die moeten concurreren door het creëren van uitzonderlijke klantervaringen, bieden wij omnichannel softwareoplossingen en expertise die betekenisvolle interacties met de klant oplevert en die tevens aan alle wetten voldoet.

Mail-gerelateerde oplossingen

Mail Related Solutions

Voor organisaties die fysieke post wensen te vereenvoudigen, bieden wij de hardware, software en expertise die nodig is om nauwkeurige en stipte communicatie te bekomen.

Automatisering zakelijke processen

Business Process Automation

Voor bedrijven die hun documentproductieprocessen en afdelingsworkflows willen stroomlijnen, bieden wij digitale oplossingen die helpen om de communicatie te automatiseren en de cashflow te bevorderen.

Pakketvergrendelingsoplossingen

Parcel Locker Solutions

Voor bedrijven en mensen die een groeiend volume aan leveringen en retouren moeten beheren, bieden en beheren wij een slimme en veilige oplossing voor het ophalen en afleveren van goederen, die gemak en gemoedsrust biedt.

Quadient ondersteunt wereldwijd honderdduizenden klanten in het zoeken naar relevante, gepersonaliseerde relaties en het bereiken van een uitstekende klantenservice. Onze oplossingen stellen organisaties in staat om voortdurend en automatisch betekenisvolle interacties te creëren en te leveren als het er het meeste te doet – consistent binnen alle kanalen.

Quadient heeft een bewezen staat van dienst voor het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van betrouwbare oplossingen. Wij begrijpen de trends binnen de markt, luisteren naar klanten en reageren met relevante innovatie. Elk jaar zet Quadient zo'n 8 miljoen zakelijke transacties om in betekenisvolle, persoonlijke ervaringen.

Bij Quadient helpen wij bedrijven krachtige relaties op te bouwen met hun klanten.

Because connections matter.*
* Want verbondenheid telt.